Din indkøbsvogn er tom

Forsendelse & Returnering

RMA

For håndtering af defekte eller retur varer bedes de udfylde vores RMA vejledning for effektiv håndtering af varen. - email: order@laptopskarem.com

Reklamation over beskadiget pakke

Reklamation over beskadiget pakke sendt med PostDanmark:

Hvad gør du, når du har modtaget en synligt beskadiget pakke fra Post Danmark?
Har du modtaget en synligt beskadiget pakke fra Post Danmark, skal du starte en reklamation ved Post Danmark indenfor 24 timer efter modtagelse. En reklamation foretages ved at tage pakken, inkl. den originale emballage, med til dit nærmeste posthus og aflevere den der. Det er vigtigt, at pakken afleveres med det samme pakkenummer (track- & tracenummer), som den blev sendt til dig på. Posthuset sender så pakken videre til Post Danmarks reklamationsafdeling.

Er du ved det, men har endnu ikke kvitteret for en synligt beskadiget pakke, kan du nægte modtagelse af pakken. I dette tilfælde vil Post Danmark afklare et eventuelt erstatningsspørgsmål med afsenderen af pakken.

Hvad gør du, når du har modtaget en ikke-synligt beskadiget pakke fra Post Danmark?
Når du opdager, at pakken har taget skade pga. transport, men det ikke kunne ses på emballagen ved modtagelsen, skal du straks starte en reklamation ved Post Danmark. Dette kan gøres ved at kontakte Post Danmarks kundeservice på telefonnummer +45 80 20 70 30. Post Danmark gør i denne sammenhæng opmærksom på, at der skal reklameres indenfor 7 dage fra modtagelsen.


Reklamation over beskadiget pakke sendt med GLS:

Hvad gør du, når du har modtaget en synligt beskadiget pakke fra GLS?
Hvis du endnu ikke har modtaget/kvitteret for pakken, så kan du afvise at tage imod pakken og GLS vil da tage forsendelsen med retur. Hvis du har modtaget pakken og først efterfølgende konstaterer at denne er synligt beskadiget, så skal du så hurtigt som muligt kontakte vores supportafdeling via mail til order@laptopskarem.com (vedhæft gerne billeder af skaden) eller via telefon.

Hvad gør du, når du har modtaget en ikke-synligt beskadiget pakke fra GLS?
Venligst kontakt vores supportafdeling så hurtigt som muligt via mail til order@laptopskarem.com (vedhæft gerne billeder af skaden) eller via telefon.
Back